Zonguldak Cami Açılışı : Diyanet: Kariye Camii'nin açılışı ertelendi - 29 nisan 2007 pazar 16:12.

Zonguldak Cami Açılışı : Diyanet: Kariye Camii'nin açılışı ertelendi - 29 nisan 2007 pazar 16:12.. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Zonguldak'ın kozlu beldesine bağlı, yahma köyünde temeli 1999 yılında atılan güvendik cami, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde. Bu eserleri daha önce hayal ederdik. Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Erdoğan, 4 haziran cuma günü uzun mehmet camisi'nin açılışı için kente gelecek. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu:

Cibuti'nin en büyük camisinin resmi açılışı bu ayın ...
Cibuti'nin en büyük camisinin resmi açılışı bu ayın ... from cdn.yeniakit.com.tr
Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Bu cami zonguldak ilimizin en büyük camilerden biridir. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. Cami açılışı haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36.

Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış.

Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. 29 nisan 2007 pazar 16:12. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde tarım ve orman bakanlığı genç çiftçi projesi ile genç çiftçilere damızlık düve dağıttı. Köyü ferahlı mahallesi camii'nin açılışı için köye hareket etti. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. .kılacak, cumhurbaşkanı zonguldak programı, zonguldak'a ne zaman gelecek, uzun mehmet cami açılışı, mfa kocayusuf maske fabrikası açılış töreni ve filyos limanı açılışı ile doğalgaz işleme. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı.

Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. Seçim, tayyip erdoğan, müjde, akp, cami açılışı, zonguldak.

İstanbul Haber - Çamlıca Camii'nin açılışı ertelendi - Son ...
İstanbul Haber - Çamlıca Camii'nin açılışı ertelendi - Son ... from i2.cnnturk.com
Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: 29 nisan 2007 pazar 16:12. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı.

Erdoğan, 4 haziran cuma günü uzun mehmet camisi'nin açılışı için kente gelecek.

Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. Zonguldak cami yapımı zonguldak 100.yıl terminali'nin karşısında inşaatı devam eden zonguldak karamusalar köyü aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi. Cami açılışının kurdelesini kaymakam kesti. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki. Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Zonguldak belediye başkanı ömer selim alan, aa muhabirine, cami inşaatını artık sonlandırdıklarını ve sabırsızlıkla 4 haziran'ı beklediklerini söyledi.

Zonguldak cami yapımı zonguldak 100.yıl terminali'nin karşısında inşaatı devam eden zonguldak karamusalar köyü aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın zonguldak'a geleceği tarih netleşti. Seçim, tayyip erdoğan, müjde, akp, cami açılışı, zonguldak. Köyü ferahlı mahallesi camii'nin açılışı için köye hareket etti. Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış.

Diyanet duyurdu! Kariye Camii'nin açılışı ertelendi
Diyanet duyurdu! Kariye Camii'nin açılışı ertelendi from www.gaste24.com
Zonguldak cami yapımı zonguldak 100.yıl terminali'nin karşısında inşaatı devam eden zonguldak karamusalar köyü aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde tarım ve orman bakanlığı genç çiftçi projesi ile genç çiftçilere damızlık düve dağıttı. Seçim, tayyip erdoğan, müjde, akp, cami açılışı, zonguldak. Milli savunma bakanı i̇smet yılmaz, zonguldak'ta cami açılışına katıldı.bakan yılmaz için zonguldak'ın alaplı ilçesi çıkışında. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. .erdoğan'ın açılışın yapılacağı uzun mehmet cami ve filyos liman projesi açılışına davet etti.

Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı.

Erdoğan, 4 haziran cuma günü uzun mehmet camisi'nin açılışı için kente gelecek. Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet cami açılışında konuşarak bin kişilik kapasitesiyle kentin en büyük camisi uzun mehmet camii'nin açılışı için helikopterle kente geldi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın 8 mayıs tarihinde açılışı yapmayı planladığı uzun mehmet cami açılışının ertelendiği öğrenildi. İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Seçim, tayyip erdoğan, müjde, akp, cami açılışı, zonguldak. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Erdoğan açılışta hasan gürsoy'a teşekkürlerini sunarak şu mesajları verdi cumhurbaşkanı erdoğan bugün zonguldak'ta uzun mehmet cami'nn açılışını yaptı zonguldak. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu:

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code